Relax jap

Monday, January 10, 2011

his first day n my first day.....

Dah berabuk blog aku nih....baru lah aku sibuk nak menghupdate entry pasal first day apiq ke sekolah.....

kan dia baru jer sambut his 4th birthday kan?

tapi dia bukan lah masuk standard 1 macam own anak cik gebu kan?

dia baru jer masuk pre school.....untuk budak 5 ngan 6 tahun...

tu lah untungnyer owagn lahir ujung tahun nie....

muda belia, baru 4 tahun dah masuk skolah untuk orang 5 tahun.....awal setahun kiranya....

~ sekolah kebangsaan kesang tua ~

~ inilah kelas nyer....pra cemerlang...~

~ suka nau dapat g skolah ~

~ peace!!~


  
~ kawan baru....ija~

~ saya nak reg dah....~

~ cikgu kelas dan assistant cikgu aka makteh.....~

Jadi nyer kisah apiq diorientasikan adalah habis disitu......so, bersiap sedia lah mama ngan ayah gi kedai membeli dan membelah apa yang patut untuk start sekolah isnin tuh.....

n that monday....

~ kemain sengih lagik kan nak g skool ~
 
~aiman pun samer gak....nak g taska sudaaa~

~ minum susu dutch lady for kid sebelum ke skool dgn rambut pacakk~

~ cik joyah sport ni pun nak ke skolah~

~ duduk sebelah awek...~

~ kualiti gambar adalah tidak bagus kerana ni bukan kamera yang canggih manggih tuh....~

~ semeja yang penuh dgn awek jer...~

~ pening tul kepala saya!!!~

Dan itulah keletah mereka on their first day....n of coz, this is my first time......

*Nota di Kaki Mummy:- tak sabar nak meresign kan diri....dan hantar diorang sendiri ke skool.....

2 comments:

cik gObu said...

kih kih kih jom resign same2

belogmummy said...

mari!!!!!

bekerja keras!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...