Relax jap

Friday, November 26, 2010

Haunted Changi




Atas tu muka menanti dengan penuh kesabaran dan keboringan nyer.....sebab movie start adalah jam 11.45 dan waktu ketika itu masih lagi kul 10.45.....

Haunted Changi...

Citer ni adalah kisah benar mengenai bagaimana satu kumpulan pembikin dokumentari yang nak buat research pasal Old Changi Hospital yang pernah menjadi berek polis dan menjadi markas tentera jepun ketika perang dunia ke2......

Mula2 citer ni adalah biasa2 saja...tapi bila scene kat hospital tu start mmg sangat lah menyeramkan......

Cukup la kot,....nak tau, g tengok kat wayang...kang aku citer panjang kang tak best lak nak tengok....

So, rate untuk movie ni adalah 4 bintang!!! besttt!!!


*Nota di Kaki Mummy :- nak tengok ngakung, penuh pulakkk!!! next round!!!

2 comments:

eMMe said...

takot ar nak tgk, tak leh ar tgk citer seram2, kang menjerit satu panggung wayang terkejut, so, the best solution, beli cd tgk jerit2 kat umah,hehehe...

belogmummy said...

memula mmg cam saspen gak.....

tapi best la kan....

terjerit jugak kat dalam wayang tuh...

hahahaha....apa salah nye kan....kita bayar kowt....

so emme, mari jerit2 di wayang pule...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...