Relax jap

Monday, November 29, 2010

Lunch @ Kuala Pilah

Balik pilah kali ni, adalah sangat ler rajin nyer memasak......sarapan pagi dah wat mee goreng udang......blom abis lagi mee goreng tu, dah bertungkus lumus masak lunch pule....jadi, ini adalah hasilnya...


~ ikan siakap 3 rasa ~

~ sambal sotong ~

~ telur dadar....menu wajib ~

ikan siakap tu hasil dari membeli dan terbelah di Econsave, Pilah dengan harga RM12.90 seekor....oklah harganya, walaupun bulan lepas aku tengok harganya RM10.90 seekor...dah naik ye anak2.....tapi ok la lagi daripada makan di satu kedai (yang dirahsiakan namanya....tetttt) dengan harga RM40 seekor....mahal okee!!!!

Jadi, memasak adalah berbaloi2 ye anak2.....

5 comments:

eMMe said...

sedapnye....pepagi ni breakfast karipap, tengahari kang kite melantak nasi lauk sambal udang petai, asam pedas ikan caru, saya bwk bekal, meh join...

hihihihihi..have a great Mondy mummy..

belogmummy said...

wah!!! kesedapan tuh.....

rajin nyer memasak di pagi2 hari...

huhuhuh...

have a great monday too emme....

eMMe said...

eh tak la sis, mane sempat masak pagi2
malam tadi...hehehehe...
dah kenyang dah lunch tadi...

belogmummy said...

alhamdulillah....

mummy adalah kelaparan nieh.....

huhuhuhhuhu...

tunggu mc delivery.....

yeayyy

cik paja hanim said...

aduhai..terliur la ptg2 ni..uhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...